FAQ

Veel gestelde vragen

FAQ: veel gestelde vragen

Ik bereken geen reiskosten binnen Nederland, maar met uitzondering van de boottocht naar de Waddeneilanden.

Mijn prijs is voor een gehele dag en zonder bijkomende kosten. Ik bereken dus geen extra uren of pakketonderdelen.

Nadat jullie ja tegen mij als bruiloft videograaf hebben gezegd, krijgen jullie een factuur met de trouwdatum als factuurdatum en vraag ik een aanbetaling van €250,-.

Ik lever beide trouwfilms binnen drie weken na jullie trouwdag.

Jullie kunnen kiezen tussen levering via een download link, of via een harde schijf die jullie zelf al in bezit hebben.

Mijn voorkeur gaat uit naar het vertellen van een verhaal van de hele dag.

Wanneer ik de highlight film op de website zou willen plaatsen, vraag ik om toestemming.

Ik heb meer dan 100 bruiloften gefilmd.

Apparatuur zegt niet altijd alles en ik quote: ‘De beste camera, is de camera die je bij hebt.’ Maar ik ben wel van mening dat een bruiloft videograaf niet moet opvallen met grote schoudercamera’s met daarom enorm lampen. Ik kies voor redelijk kleine filmcamera’s met een zeer goede kwaliteit.

Als bruiloft videograaf werk ik zelfstandig, net als vele andere videografen. Daarom hecht ik de waarde aan mijn grote netwerk van andere videografen. Mij is het gelukkig nog nooit overkomen dat ik moest terugvallen op dit netwerk.

Mijn doel is niet om naast de fotograaf te staan en te filmen wat de fotograaf fotografeert, maar het creëren van een uniek verhaal vol met spontane, natuurlijke en niet geregisseerde momenten.