OVER MIJ​

'Op de dag zelf is Iwan “heel prettig om erbij te hebben”, zoals niet alleen wij hebben ervaren, maar ook veel van onze gasten hebben laten weten.'​

The Dutch Video Guy. Ik ben Iwan Appels en ik ben een creatieve filmmaker van prachtige trouwfilms, zodat je jaren later nog steeds kan genieten van een prachtige trouwdag. Niet alleen op beeld, maar ook met geluid. Mijn missie is om jullie te laten lachen of juist een traan te laten, bij alle emotionele, grappige en romantische gebeurtenissen, die op een trouwdag plaatsvinden. 

Ik houd van communiceren. Dat start bij een kennismakingsgesprek, waar jullie al je vragen kwijt kunnen. Voorafgaand en tijdens de trouwdag communiceer ik met fotografen, locaties, ceremoniemeesters, dj’s, kerken, noem maar op, zodat alles op rolletjes blijft verlopen. Hier zal je weinig van merken, aangezien ik het belangrijk vind om wel overal bij te zijn, zodat ik alle mooie momenten op beeld heb, maar ik ben niet aan het regisseren. Mijn filmcamera en ik komen graag met jullie op fraaie plekken, met lieve, vrolijke mensen en als het mag en er tijd voor is, natuurlijk een stukje taart. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Over mij poster

Filmmaker van trouwfilms met emoties

Houden jullie ook van een persoonlijke aanpak en hebben jullie vragen of willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, neem dan gerust met mij contact op. Ik wil jullie namelijk graag leren kennen bij jullie thuis, of via videobellen.

0
Gefilmde bruiloften

Bruiloft tips

ERVAAR, GENIET en DANS. Je ziet het later toch terug. Dat wil zeggen, als je een videograaf boekt.

BACK-UP de TROUWFILMS. ‘Schat, waar heb je dat harde schijfje met de trouwfilms neergelegd?’