Recensies.

Wat klanten over mij vertellen.
Maarten & Fleur
Lees verder
Bij het eerste filmpje dat wij van Iwan zagen wisten we meteen dat wij hem onze bruiloft wilden laten vastleggen. Hier hebben we absoluut geen spijt van gekregen. Het was ontzettend prettig communiceren met Iwan en hij heeft echt talent voor zijn werk. Bijzonder hoe zo'n grote man onopgemerkt zich door de dag beweegt en ons moment voor altijd heeft vastgelegd. We zijn je heel dankbaar!
Mathias & Serena
Lees verder
Beste Iwan, Wat een geweldige highlight & feature film heb je gemaakt. Op de bruiloft hebben we je niet opgemerkt, maar alle belangrijke en ook verrassende momenten zien we terug in de films. Geen extra toevoeging, maar een must voor je bruiloft. Bedankt voor alles. Duidelijke en goede commutatie. Je bent een pro. Groeten, Bruidspaar Bijl Mathias & Serena
Eric & Eline
Lees verder
In aanloop naar onze bruiloft hebben wij een aantal keer contact gehad met Iwan over de dag, onze wensen en mogelijkheden voor de video. Tijdens onze dag bij zowel het aankleden, fotoshoot, ceremonie en borrel hebben we Iwan nauwelijks gezien en al helemaal niet gehoord 😉 Hij gaf vooraan ook aan dat de fotografen in de lead zijn en wij eigenlijk niet op hem hoeven te letten. Na de bruiloft was iedereen verbaasd dat wij een film hadden van de bruiloft want "er was toch helemaal geen fotograaf?". We moeten wel eerlijk zeggen dat we erg benieuwd waren wat Iwan er van had gemaakt omdat we hem eigenlijk niet gezien en gehoord hebben. Zou het wel mooi geworden zijn? En toen kregen we de highlight film, WAUW wat is die geweldig! Alle mooie momenten staan erin en we werden weer helemaal terug naar onze grote dag. Ook de langere film en de speeches zijn geweldig!! We zijn zo ontzettend blij dat we Iwan hebben gekozen als videograaf, we raden het echt iedereen aan!!
Bjorn & Lidwine
Lees verder
We zijn met Iwan in contact gekomen door een aanbeveling van vrienden. Zij lieten hun aftermovie zien en toen wisten we het: wij willen ook The Dutch Video Guy! Iwan initieerde een kennismaking en hij heeft ons geduldig en allesomvattend uitgelegd wat hij kan betekenen op de trouwdag. Iwan heeft maatwerk geleverd en het is onbetaalbaar om onze dag te herbeleven in 4k. Ook hebben we alle speeches erbij gehad, wat ons heel waardevol is. Wij raden The Dutch Video Guy absoluut aan.
Edwin & Monica
Lees verder
Vanaf het begin af aan hebben wij een heel fijn gevoel gehad bij Iwan. Hij verdiept zich in het bruidspaar, is zeer professioneel, staat open voor ideeën, geeft goede tips, hij kan zich inleven in de ander en is heel sociaal. het viel totaal niet op dat hij de Bruiloft had gefilmd, wij hebben samen met de fotograaf een hele gezellige dag gehad. Wij kunnen niet anders zeggen dan bent je op zoek naar een goede videograaf Neem dan contact op met de Dutch video Guy In één woord Geweldig!!!
Wiljan & Linda
Lees verder
Al vanaf onze eerste kennismaking met Iwan tijdens het gesprek bij ons thuis hadden wij meteen een goede klik. Iwan is erg professioneel en enthousiast, waardoor wij het zeer prettig vonden om hem tijdens onze grote dag om ons heen te hebben. De highlight en de feature film zijn beide fantastisch geworden! Toen we het pakketje met de film van Iwan ontvingen waren we blij verrast….het was echt een cadeautje! We zijn enorm blij met het resultaat en we hebben al vele complimenten gekregen van onze familie en vrienden. Het is geweldig dat we onze trouwdag steeds weer een beetje opnieuw kunnen beleven, dankzij het werk van Iwan. Lieve Iwan, nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en de fijne samenwerking! Mochten we in de toekomst een videograaf nodig hebben, dan ben jij de eerste die wij bellen. Groetjes, Wiljan en Linda
Mark & Maartje
Lees verder
Iwan heeft op 29-11-2019 onze bruiloft prachtig weten vast te leggen op film. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we Iwan persoonlijk gesproken en bij vragen was hij zeer snel met reageren. Iwan is rustig, prettig in de omgang en weet je enorm op je gemak te stellen. Op de dag zelf heb je amper door dat hij aan het filmen is. De highlight film, feature film, drone beelden bij het kasteel, vastlegging van ceremonie en speeches heeft Iwan fantastisch verzorgd. Kortom, mocht je speciale momenten willen laten vastleggen dan is Iwan echt een aanrader!
Youri & Leonie
Lees verder
Iwan is heel toegankelijk. Hij reageert binnen het uur zowel per mail als via whatsapp. Hij komt bij je thuis om je wensen te bespreken. In de dagen voor de bruiloft hebben we goed contact gehad. Op de dag zelf heb je amper door dat hij er is. In het begin is zo'n camera een beetje wennen, maar na een half uurtje ben je dat alweer vergeten. We zijn blij dat we zo'n tastbare herinnering aan onze dag hebben, want het gaat helaas aan je voorbij. Het was wel jammer dat we de drone niet konden gebruiken.
Jeroen & Nicole
Lees verder
Iwan is een hele vriendelijke en professionele videograaf die prachtige beelden heeft gemaakt van onze trouwdag. Tijdens de dag is Iwan heel onopvallend aanwezig, wat wij heel prettig vonden. Bij het bekijken van de films waren we ook positief verbaasd over sommige shots. We vonden het heel fijn dat hij gewoon heel de dag aanwezig was en we naast de highlight film ook een langere film incl. ceremonie kregen. Daarnaast was Iwan ook heel flexibel bij kleine aanpassingen in de films en de vraag naar wat extra beeldmateriaal. Wij hebben lang getwijfeld of we een videograaf zouden inhuren maar we zijn ontzettend blij dat we dit gedaan hebben en zouden Iwan iedereen aanraden!
Floris & Nyncke
Lees verder
Wij zijn in augustus 2019 getrouwd en willen The Dutch Video Guy graag van hárte aanbevelen. TDVG is zeer betrouwbaar en professioneel in het gehele voortraject. Van het persoonlijke eerste contact tot de professionele wijze van afstemming met overige betrokken partijen zoals de locatie en de fotograaf. Dit alles op eigen initiatief maar wel in zorgvuldige afstemming met ons als bruidspaar. Op de dag zelf is TDVG “heel prettig om erbij te hebben”, zoals niet alleen wij hebben ervaren maar ook veel van onze gasten hebben laten weten. Wij wisten aanvankelijk niet zeker of we een videograaf niet teveel ‘in our face’ zouden vinden op zo’n dag, maar wij hebben al tig keer tegen elkaar gezegd hoe blij we zijn met het hebben van beelden zodat we deze geweldige dag opnieuw kunnen beleven wanneer wij dat willen! Bovendien hebben wij niets van het filmen gemerkt. TDVG heeft professionele apparatuur, is zeer kundig en prettig in de omgang. Het was voor ons zeer duidelijk dat het resultaat met de grootste zorgvuldigheid is gemaakt. Oog voor detail in de afstemming tussen beeld en muziek, prachtige beelden en verhalend gemonteerd. Iwan, enorm bedankt!
Jona & Manon
Lees verder
Iwan was onze trouwvideograaf. Van te voren een kennismakingsgesprek gehad wat ervoor zorgt dat alle wensen en plannen besproken kunnen worden. Iwan denkt leuk mee met alles en geeft tips. Erg fijn! Van te voren duidelijke informatie gekregen, en goed contact gehad. Iwan is ongeveer 12 uur bij ons aanwezig geweest, en het geweldige is dat je één vaste prijs betaald en niet per uur. Wanneer je met Iwan praat merk je ook echt dat hij het belangrijk vind om de gehele dag op film vast te kunnen leggen. De dag zelf verliep precies zoals Iwan van te voren had vertelt; hij is aanwezig maar je ziet hem eigenlijk niet. Achteraf met de films terug kijken was dit ook erg leuk, omdat familie vaak niet eens door hadden dat zij gefilmd waren op bepaalde moment en dit brengt de meest oprechte, leuke en speciale beelden op! Niks was georganiseerd aan het filmen, alles was gewoon zoals het gebeurde. De films kregen we op een leuke manier thuis gestuurd. We hebben ervan genoten om deze terug te kijken! Iwan heeft alle belangrijke momenten die dag vastgelegd, maar ook de kleine momentjes tussendoor die veel andere mensen ontglipt zijn. Wij wilde graag de gehele ceremonie gefilmd en dit is gedaan vanuit meerdere punten wat het kijken erg fijn maakt. De drone beelden maken het ook net wat specialer. We hebben echt een fantastische ervaring gehad en raden The dutch video guy echt aan als trouwvideograaf; op de dag zelf verdwijnt hij wat naar de achtergrond, maar als je de films terug ziet, zie je dat alles én meer gefilmd is. Echt top!
Hendrik & Wendy
Lees verder
Iwan is echt een professional die al onze wensen heeft overtroffen. Hij heeft goed materiaal en heeft verstand van zijn vak. Dit is echt tot uiting gekomen in onze prachtige trouwfilm. Hij is erg flexibel en denkt mee over onze wensen. Kortom een echte aanrader voor ieder trouwfeest. Iwan legt vast en borgt herinneringen voor de toekomst in zijn mooie videos.
Lion & Lieke
Lees verder
Iwan werkt echt heel prettig en professioneel. Het belangrijkste vindt hij dat de uiteindelijke film volledig is en hij weet hoe hij dat voor elkaar moet krijgen. Op de dag van de bruiloft wat hij voor ons 'onzichtbaar', maar na het zien van de film bleek hij toch overal vooraan te hebben gestaan. Een prachtige herinnering.
Anoniem
Lees verder
Maakt prachtige beelden en is ontzettend flexibel. Beweegt zich onopvallend tussen de gasten door en maakt zo mooie en spontane beelden. Je krijgt veel kwaliteit voor een mooie prijs.
Maurice & Esther
Lees verder
Iwan heeft heel veel ervaring en dat zie je in alles terug. Hij reageert heel snel op vragen per mail en kon bij ons vrijwel direct langskomen voor een vrijblijvende kennismaking. Wij hadden een directe klik met hem. Hij liet onze wensen uitspreken en deze past hij toe in het draaiboek. Iwan is op de dag echt "onzichtbaar". Wij kunnen ons haast niet herinneren waar en wanneer wij gefilmd zijn. Dat vonden wij heel fijn. Iwan monteert zelf de film; wij hebben een korte en een lange versie van de film ontvangen, met muziek naar keuze. Wij krijgen geen genoeg van de bewegende beelden van onze mooiste dag van ons leven. Het is heel tastbaar en onvergetelijk. Maurice & Esther
Pim & Brenda
Lees verder
We hebben ontzettend leuke video’s ontvangen van onze bruiloft! Hierdoor herbeleven we de dag helemaal. Het fijne is is dat je niet heel erg het gevoel hebt dat er constant camera’s op je staan gericht en toch komt er zo veel mooi materiaal uit! Heel erg bedankt voor het vastleggen van onze onvergetelijke dag!
Niels & Dyllis
Lees verder
Louter lof voor Iwan en zijn assistente Marieke. Vanaf het eerste moment was sprake van een klik en een prettige samenwerking. Iwan heeft een rustige, vriendelijke en bescheiden houding en zijn service is uitstekend, vanaf het begin. Het viel ons ook op dat hij ons alle ruimte gaf om, na het kennismakingsgesprek bij ons thuis, weloverwogen tot een besluit te komen t.a.v. de vraag of we überhaupt een videograaf bij ons huwelijk wilden hebben. We zijn heel blij dat we dit hebben gedaan en zeker dat we voor The Dutch Video Guy hebben gekozen. De communicatie verliep gesmeerd, Iwan is supersnel, zowel per email als per whatsapp. In de aanloop naar onze dag toe was Iwan uitermate bereidwillig om ons idee t.a.v. een alternatieve openingsdans, namelijk een filmpje, vorm te geven en toonde daarin ook verrassend veel initiatief. Aanpassingen werden feilloos opgenomen. Op de dag zelf hebben we hen nauwelijks opgemerkt, wat een groot compliment is. Ook door gasten én door de fotograaf is de werkwijze van Iwan gewaardeerd. En dan het resultaat. De film is geweldig geworden, hij geeft écht weer zoals de dag is geweest en de kwaliteit is super. Het is een prachtige manier deze mooie dag te kunnen blijven herinneren zoals 'ie was en is echt een aanvulling op de foto's. Dit hadden we niet willen missen. De prijs staat zonder meer in verhouding tot de kwaliteit en zéker tot de service. Ongekend!!
Leon & Inge
Lees verder
The Dutch Video Guy is absoluut een aanrader als videograaf op je bruiloft! Hij denkt onwijs goed mee: zowel in de voorbereidingen als achteraf. Hij is heel soepel in de communicatie en stelt zich heel goed op tijdens de dag zelf. We hebben amper doorgehad dat hij aanwezig was. De uiteindelijke films zijn heel erg gaaf geworden: echt een mooie samenvatting van de dag. Ook is het fijn dat hij aparte films maakt, bijvoorbeeld een samenvatting van de gehele dag, en de ceremonie/kerkdienst in zn geheel als losse film. Dmv de film kunnen we extra nagenieten van onze mooie dag! 🙂
Rik & Audrey
Lees verder
Iwan heeft als videograaf van onze bruiloft voor ons gezorgd voor; een prettig voorbereidingsgesprek bij ons thuis, een goede communicatie voorafgaand aan de bruiloft, het 'onopvallend' aanwezig zijn op onze trouwdag, een goed oog voor detail, super gave beelden vanuit de drone, de persoonlijke aandacht bij de wijze van verzenden van de harde schijf, een mooie compacte highlight film en een bereidheid om aanpassingen in de feature film te doen waardoor deze perfect de beleving van onze trouwdag weergaf. Iwan is een super professionele videograaf die we een ieder aan zullen raden. Hij heeft onze trouwdag omgezet naar een dag die we door zijn mooie beelden nog vele malen kunnen beleven. Tot we oud en grijs zijn.
Jim & Fleur
Lees verder
Iwan heeft onze hele dag gefilmd en ik kan niet anders zeggen dan dat we mega blij zijn met het geweldige resultaat!!! We hadden een festivalbruiloft en wilden een film die deze sfeer goed kon laten zien, dat is 100% gelukt! Eigenlijk heb je het grootste deel van de dag helemaal niet in de gaten dat er gefilmd wordt, bovendien gaat de dag verschrikkelijk snel, dus ik ben blij dat we een perfect e film hebben om alles terug te kijken. Iwan heeft goede apparatuur (goed geluid en mega scherp beeld), is heel aardig en reageert altijd snel op app of mail. Zou Iwan zeker aanraden!!
Anoniem
Lees verder
The Duth Video Guy heeft van ons huwelijk een prachtige trouwfilm gemaakt. Eerst was er geheel vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden en de opties, waar hij en zijn vriendin uren voor in de auto gezeten hadden. Op de trouwdag zelf hebben we eigenlijk amper gemerkt dat er een cameraploeg aanwezig was, op een hele subtiele en professionele manier werd alles van de zijlijn gefilmd. De sfeer was erg gezellig en ontspannen. Het resultaat is prachtig: een geweldige highlight en feature film van hoge kwaliteit, inclusief 4K UHD beelden, inclusief drone beelden en heel professioneel gemonteerd. Op ons verzoek heeft The Dutch Video Guy binnen een aantal dagen de highlight film aangepast aan onze wensen (we wilden o.a. graag wat meer beelden van de ceremonie en stukjes gesproken test, dit heeft hij prachtig gemonteerd). Tot slot is de prijs kwaliteit verhouding top. Kortom: wij kunnen The Dutch Video Guy aan iedereen van harte aanraden!
Frederik & Berit
Lees verder
The Duth Video Guy heeft van ons huwelijk een prachtige trouwfilm gemaakt. Eerst was er geheel vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden en de opties, waar hij en zijn vriendin uren voor in de auto gezeten hadden. Op de trouwdag zelf hebben we eigenlijk amper gemerkt dat er een cameraploeg aanwezig was, op een hele subtiele en professionele manier werd alles van de zijlijn gefilmd. De sfeer was erg gezellig en ontspannen. Het resultaat is prachtig: een geweldige highlight en feature film van hoge kwaliteit, inclusief 4K UHD beelden, inclusief drone beelden en heel professioneel gemonteerd. Op ons verzoek heeft The Dutch Video Guy binnen een aantal dagen de highlight film aangepast aan onze wensen (we wilden o.a. graag wat meer beelden van de ceremonie en stukjes gesproken test, dit heeft hij prachtig gemonteerd). Tot slot is de prijs kwaliteit verhouding top. Kortom: wij kunnen The Dutch Video Guy aan iedereen van harte aanraden!
Maarten & Anke
Lees verder
Waar moet ik beginnen... Wij twijfelden of we een videograaf zouden nemen naast de fotograaf. Uiteindelijk besloten dit wel te doen en wauw... wat is dat gaaf! Een video geeft een totaal ander beeld dan de foto's. Als je twijfelt over een videograaf, doen! En als je nog moet kiezen, the Dutch video Guy is een echte aanrader. Iwan is allereerst een zeer prettig persoon, wat natuurlijk fijn is. Daarnaast is hij super professioneel en maakt hij zulke mooie beelden, films en herinneringen. Je merkt ook dat hij heel veel passie voor zijn vak heeft. Op de bruiloft zelf is hij niet opvallend aanwezig, ik voelde me enorm op mijn gemak. Het is Iwan gelukt om de sfeer van onze bruiloft op het strand perfect weer te geven. Zowel de highlight film als de feature film zijn zo mooi geworden!!! Het heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen.
Jeroen & Alexandra
Lees verder
We zijn héél blij dat we The Dutch Video Guy gekozen hebben als videograaf op ons trouwfeest. Iwan is een hele vriendelijke, toffe persoon die er alles aan doet om het mooiste resultaat te bekomen. Het eindresultaat is prachtig en verrassend! We twijfelden op voorhand een beetje omdat we niet wilden dat de gasten of wij ons niet op ons gemak zouden voelen door de camera, maar uiteindelijk merkten we zelfs niet eens dat er gefilmd werd. En toch werd alles heel mooi in beeld gebracht. Bijzonder professionele aanpak en we zouden het aan iedereen aanraden om voor The Dutch Video Guy te kiezen!
John & Conny
Lees verder
wan heeft op 9 juni onze trouwdag geweldig weergegeven. We hadden opnames met filmcamera en een drone. Zowel de highlightfilm als featurefilm was precies zoals wij het voor ogen hadden. Geweldige beelden van de locatie, wij als bruidspaar en onze gasten gedurende de hele dag en avond met daarbij de perfecte muziek. Iwan weet na een persoonlijk gesprek precies wat je wensen zijn en dat herken je na het zien van de beelden. Helemaal top!
Wesley & Berby
Lees verder
Afgelopen 22-6 zijn wij getrouwd en Iwan was hierbij aanwezig om onze dag vast te leggen. Super mooie films heeft hij voor ons gemaakt! Iets waar we heel trots op zijn en dus ook met trots aan iedereen laten zien! Nogmaals super bedankt.
Ryan & Liping
Lees verder
Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat (Highlight film + Full Video) van Iwan Appels, de Dutch Video Guy. Vooraf zaten wij te twijfelen om een videograaf te nemen, maar we zijn heel blij dat we het toch hebben gedaan. De film heeft echt toegevoegde waarde en zegt zoveel meer dan alleen foto's, het huwelijk gaat weer helemaal leven! Ontzettend mooi dat Iwan zoveel persoonlijke momenten tussen ons, maar ook met familie en vrienden op zo een leuke manier (en in hoge resolutie 4k!) is vastgelegd. Iwan heeft goed contact gehad met onze ceremoniemeester waardoor bijzondere momenten zoals het brengen van de ringen, persoonlijke momenten met opa/oma en verassingen zoals speeches tijdens de ceremonie ook zijn vastgelegd. De kwaliteit van het beeldmateriaal is zeer goed te noemen. Wij waarderen het ook enorm dat Iwan zoveel moeite heeft gestoken om de highlight film helemaal naar onze wens te maken! Iwan is gemakkelijk in omgang en heeft goed samengewerkt met onze fotograaf. Verder vonden wij het zeer prettig dat hij een all-in prijs hanteert (in tegenstelling tot veel andere videografen), waarin 4K video, extra filmuren, korte (feature) en lange film, dronebeelden (indien mogelijk) allemaal zijn inbegrepen. Iwan nogmaals dank voor het vastleggen van deze belangrijke dag uit ons leven. Ik kan jouw werk ten zeerste aanraden.
Guido & Charissa
Lees verder
De eigenaar en tevens videogeaaf Iwan is echt een topper. Zeer vriendelijk, flexibel en meedenkend. Zou hem zo weer inhuren als ik een videograaf nodig zou hebben.
Scroll naar boven