Trouwfilm en trouwdag

Trouwfilm en trouwdag

Blog Trouwfilm dansen

Ervaar, geniet en dans. Je ziet het later toch terug! Dat wil zeggen, als je een videograaf boekt. De voorbereidingen. Je hebt ja gezegd, jullie gaan trouwen, spannend en leuk, want jullie gaan een hoop regelen voor de trouwdag. Trouwdatum: check, trouwlocatie: check, trouwkleding: check, taart: check, dj: check en fotograaf: check. Hebben we al een videograaf die al deze geweldige momenten en mooie details vast gaat leggen? Een trouwfilm is een meerwaarde van jullie trouwdag, welke jaren later nog steeds liefdevolle herinneringen toont. Niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar ook om met familie of vrienden te delen. Wil je meer lezen over waarom een videograaf nodig is op jullie dag? Lees dan dit artikel.

Trouwdag en trouwfilm

Wat een belevenissen. We hoeven vandaag alleen maar te genieten, want The Dutch Video Guy werkt aan onze trouwfilm. Hij legt al onze momenten vast en regisseert niets. We kunnen heerlijk onszelf zijn. We hebben hem bijna niet in de gaten. Lees meer over een trouwdag in mijn blog over het leven van een trouw videograaf.

Drie weken na de bruiloft

Wat was het een geweldige dag, maar hebben we wel alles gehoord en gezien? Het ging die dag zo snel aan ons voorbij. Wat is er ook al weer gezegd tijdens de ceremonie of tijdens de speech van een familielid? En wat een mooi feest, iedereen had het naar zijn zin en heeft flink gedanst. The Dutch Video Guy mailt. De highlight film is klaar. Willen jullie deze alvast bekijken? Uiteraard! We zijn zo benieuwd! Wil je weten hoe een trouwfilm gemaakt wordt? Lees dan mijn blog over een trouwfilm monteren.

Een tijd na de bruiloft

De taart is op. De jurk en het trouwpak kun je wellicht nog bekijken. Hoe zag ik er uit in die jurk? Een trouwdag steeds opnieuw beleven in beeld en geluid kan maar op één manier en dat is met een trouwfilm. Geen statische op zichzelf staande beelden, maar de emoties opnieuw ervaren. De eerste ontmoeting of de geloftes terug horen. Net alsof je er bij was!

Blog trouwfilm ervaar geniet dans

Scroll naar boven